1:

2:

![[plant] [plant]](./images/smilies/plant.gif) 

![[peace] [peace]](./images/smilies/peace.gif) 
 Admin żałuję że wcześniej nie pomyślałem by spytać o to kogoś bez kitu automat z dobrą mocą na dodatek zbiór w 2 miesiące dziena mordo na pewno te nasionka se kupięFarmer pisze: ↑23 wrz 2021, 22:06 Zrobiłem podgląd dla twoich zdjęć bo były tylko linki![[peace] [peace]](./images/smilies/peace.gif)
Jeśli chodzi o odmianę Auto Ak47 to według wielu growerów najlepszą genetykę tej odmiany ma na rynku producent SeedBay. I możesz je kupić w promce 1+1 https://seedbay.pl/produkt/auto-ak47-feminizowane/ Wychodzi o połowę taniej niż Ty kupiłeś i w dodatku jakość nieporównywalnie lepsza, bo SeedBay ma nasiona F1. Przejrzyj sobie również ofertę 1+1 thc-thc, znajdziesz tam masę odmian od renomowanych producentów np.: Auto Power Plant Feminizowane od Dutch Passion, wychodzi również dużo taniej a pestki tego producenta to mercedes wśród nasion.
nie wiem czemu ale to dalej rośnie jak gdyby nigdy nic

![[plant] [plant]](./images/smilies/plant.gif) Możesz to trzymać i coś ci tam wyrośnie ale szału nie będzie. Po prostu do następnej uprawy lepiej się przygotuj.
  Możesz to trzymać i coś ci tam wyrośnie ale szału nie będzie. Po prostu do następnej uprawy lepiej się przygotuj.
![[plant] [plant]](./images/smilies/plant.gif)
![[szydzi] [szydzi]](./images/smilies/szydzi.gif) A tak na poważnie to nie ma jak własna praktyka i uczenie się na własnych błędach.
  A tak na poważnie to nie ma jak własna praktyka i uczenie się na własnych błędach.
![[peace] [peace]](./images/smilies/peace.gif) te forum jest na zagranicznym serwerze. Konto usunięte, posty zostają dla potomnych. Zdjęcia są na zewnętrznej stronie, której nie jestem administratorem ale są bezpieczne.
 te forum jest na zagranicznym serwerze. Konto usunięte, posty zostają dla potomnych. Zdjęcia są na zewnętrznej stronie, której nie jestem administratorem ale są bezpieczne.