Express Gelato Auto Femi krótka opinia

Awatar użytkownika
Gienio2020

Express Gelato Auto Femi krótka opinia

Post autor: Gienio2020 »

Ktoś pytał o Express Gelato Auto, więc wrzucam krótką opinię. Roślina naprawdę szybka, od kiełka do ścinki ~9–10 tygodni. Niska, kompaktowa, łatwa do ogarnięcia, nie sprawiała problemów nawet przy lekkich błędach w nawożeniu.

Smak i zapach typowo deserowy – słodkie owoce + kremowy posmak, przypomina lody. Działanie dość zbalansowane: najpierw fajna euforia i chęć pogadania, a potem lekkie rozluźnienie, ale bez ciężkiego zamulenia.

Podsumowując – prosta w uprawie, szybka i bardzo smaczna, idealna jak ktoś lubi klimaty Gelato w wersji auto.
Awatar użytkownika
lemon38

Re: Express Gelato Auto Femi krótka opinia

Post autor: lemon38 »

Uprawiałem w namiocie 60x60 – serio express, 9 tyg i gotowe. Smak mega deserowy, słodki jak cukierek.
Rolls

Post autor: Rolls »

Express Gelato Auto Femi to szybka i smaczna odmiana, idealna dla osób preferujących klimaty Gelato w wersji auto.
Awatar użytkownika
Laila01

Post autor: Laila01 »

Potwierdzam, łatwa w prowadzeniu. Nie kaprysi, dobrze znosi LST. Na outdoorze też dała radę mimo słabszej pogody.
Awatar użytkownika
Zosia23

Post autor: Zosia23 »

Efekt bardzo przyjemny – lekki haj na głowę, potem relaks na ciało, ale bez uśpienia. Idealna na wieczorne granie.
Awatar użytkownika
Eda55

Post autor: Eda55 »

U mnie trochę mniejszy plon niż się spodziewałem, ale jakość to wynagradza. Smak Gelato w pełnej krasie.
Awatar użytkownika
Kerem

Post autor: Kerem »

Polecam początkującym – zero problemów, a aromat i smak powalają. Na pewno wrócę do tej odmiany.
ODPOWIEDZ