Darmowe Nasiona Marihuany
Darmowe Nasiona Marihuany
Nie masz kasy na nasiona marihuany. U nas na forum możesz dostać za darmo Oryginalne nasiona konopi indyjskich ze sprawdzonego źródła.
Wystarczy zarejestrować się na forum i pisać fajne posty.
Administrator sam się do ciebie odezwie i obdaruje Cię nasionkami.
Nasiona będą pochodziły ze sprawdzonego seed-banku https://thc-thc.com
Wystarczy zarejestrować się na forum i pisać fajne posty.
Administrator sam się do ciebie odezwie i obdaruje Cię nasionkami.
Nasiona będą pochodziły ze sprawdzonego seed-banku https://thc-thc.com
Bezpieczny zakup nasion konopi zapewni Ci sklep THC-THC.COM z biurem obsługi klienta w Hiszpanii.
Re: Darmowe Nasiona Marihuany
dzięki byku pestki by się przydały bo lubię palić a nie mam kasy
Był by ktoś tak dobro duszny i dał jakieś nasionka? Niestety sytuacjafinansowa minie pozwala kupić ze sklepu
-
Witam spoko forum tutaj jest. Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć spróbowałbym coś pielęgnować. Jeszcze nie próbowałem i mam zamiar ale brakuje mi nasion. Podzieli się ktoś nasionami? Zasiałbym nawet cały świat ale na początku coś dla siebie muszę więc prośba o nasionka pozdro dla wszystkich palaczy
- PaNd420PaNiJ
SIEMANKOOO WSZYSTKIM !!! Powiem wam szukam po necie i szukam jakieś stronki zzzz free pestkami, nieee ma żadnej wszędzie ten becel trzeba wyłożyć. Mimo wszystko trafiłem tuuu jeżeli pomagacie ludziom tak po prostu to pozdrawiam ciepło z Gdańska!!!
Mam nadzieję że czegos się przy okazji nauczę!
ŁĄCZY LUDZI TRAWA, DZIELI LUDZI SIANO !
Mam nadzieję że czegos się przy okazji nauczę!
ŁĄCZY LUDZI TRAWA, DZIELI LUDZI SIANO !
Pamiętaj że nie wystarczy napisać tutaj dwóch głupich postów żeby dostać za darmo nasiona
Siemano jestem tu nowy i w świecie kolekcjonerów też może dało by radę podarować jakieś nasionka bo krucho z kasą
Na pewno za ten jeden post dostaniesz wór pełen nasion
Bezpieczny zakup nasion konopi zapewni Ci sklep THC-THC.COM z biurem obsługi klienta w Hiszpanii.
-
pozdrawiam założycieli forum chętnie zasadzE i podzielę się zbiorem jeśli ktoś kupi dla mnie nasionka czekam na jakieś propozycje pozdrawiam farmerów